32 Comments

 1. Avatar

  this victim looks like she was sleeping on the sofa that’s why the pillows of the sofa are on one side on the floor.. she was killed in her sleep i don’t know how she got on the floor but if you look her shirt has blood on her back plus you can see she left one pillow on the left side of the sofa to lay her head as she slept it is full of blood… after she was dead someone pushed her body on the floor of the sofa and beat her again to make she she was dead.

  Reply
 2. Avatar

  Nederlandse Youtube en Communicatierichtlijnen betekent dat ik moest inloggen. Welke beperkingen staan er nog meer voor deze richtlijnen? Ik vrees dat er nog veel meer is om het Hollandse publiek te beperken in haar vrijheid over het net en over dit kanaal te surfen. Vergeet niet: Nederland is het land waar het maar kan beperkingen worden opgelegd. Dacht je dat bijvoorbeeld Engelse of Amerikaanse Youtube begint met een aanbeveling om Enzo Knol te volgen? Met andere woorden; waarom kan ik niet zien wat je op de Amerikaanse Youtube wel kan zien? Hoe filteren en wie filtert het aanbod van Youtube in Nederland waar we schreeuwen dat de pers en het woord vrij is maar waar we het goed vinden dat we niet te zien krijgen wat we zelf willen! M.a.w. waarom en door wie wordt bepaald wat er op het Nederlandse Youtube kanaal te zien is. Ik wil op zijn minst het Nederlandse Youtube kanaal kunnen vergelijken met het Amerikaanse Youtube kanaal. En dan a.u.b. niet beginnen met copyricht shit en de Buma want ik heb het niet alleen over muziek maar over veel documentaires en films die helemaal geen pest met wat voor richtlijn dan ook te maken hebben maar gewoon heel simpel als excuus gebruikt wordt om vooral niet over de grens van dit kleine overbevolkte pokkenland heen te kunnen kijken. Stel je voor; de vrijheid van het internet in dit land? Echt niet! Er is allang voor gezorgd dat je niet kan zien wat je wil. Maar waarom, wie gaat daar over , en hoe doen ze dat? Bovendien: over bovenstaande clip; ik heb wel gruwelijker beelden gezien op dit kanaal en toen werden er eerst helemaal geen inloggegevens gevraagd. Waarom bij deze clip wel? Volgens mij worden we op een slinkse manier om allerlei redenen gepiepeld en zegt niemand daar iets van of ben ik soms niet de enige die dit denkt? Het lijkt hier g.v.d. China wel waar ook e.o.a. autoriteit bepaald wat je wel en niet mag zien. Ik ben er van overtuigd dat de Nederlandse beperkingen niets van doen hebben met communicatie richtlijnen. Dat woord is verzonnen om je om wat voor reden dan ook te kunnen beperken in wat jij wil zien. Gewoon om je vrijheid te kunnen beknotten wanneer zij vinden dat dit om wat voor reden dan ook nodig is. En vooral zonder jou toestemming.

  Reply
 3. Avatar

  so..people still ask why we need the police and detective's. …take a close look… we are not made to do this kind of thing…mentally and physically. ..just that few that can stomach this and keep there minds at peace

  Reply
 4. Avatar

  I hate to break it to the police, but cocaine, methamphetamine, and marijuana, are not narcotics. Only opiate-based drugs are considered a narcotic. Get it right if you want to be a cop.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *